Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb Auto Week

Među odltimer poslasticama i popularni Rolls-Royce

auto week zagreb
Foto: Bojan Mance Brezović
1/3
11.10.2014.
u 12:58

Zagreb Auto Week ponovno je pravo mjesto za sve koji imaju namjeru kupiti novog limenog ljubimca ili su pak u fazi razmišljanja jer ova trodnevna auto-moto manifestacija nudi više od pukog razgledavanja. Organizatori Auto Weeka potrudili su se da novosti i popusta na kupnju vozila ne manjka

Šesto izdanje Zagreb Auto Week-azagrebačkom Arena Centru glamurozno je otvorilo svoja vrata. Predstavlja mnoštvo zanimljivosti iz svijeta oktana i neke od najnovijih modela poznatih auto brandova.

Zagreb Auto Week ponovno je pravo mjesto za sve koji imaju namjeru kupiti novog limenog ljubimca ili su pak u fazi razmišljanja jer ova trodnevna auto-moto manifestacija nudi više od pukog razgledavanja. Organizatori Auto Weeka potrudili su se da novosti i popusta na kupnju vozila  ne manjka. 

Kao novost predstavljen je i specijalan E-Mobility korner, u kojem posjetitelji imaju priliku upoznati se sa zanimljivim modelima na električni pogon, koji oduševljavaju ekonomičnošću. Ljubitelji starih ljepotana na Auto Week-u doći će na svoje jer je za ovo izdanje u Arena Centru izloženo i nekoliko oldtimer poslastica – među kojima i popularni Rolls-Royce.

>> Atraktivne djevojke okupirale Karting Arenu u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije