Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA REAKCIJA

Rimac spustio komentatoru: 'Tako je sjajno da nas naši susjedi podržavaju'

Mate Rimac
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
17.03.2017.
u 17:15

"Ovaj auto je brz samo na 400 metara i to je to! Nakon toga, auto je nula! Ja sam iz Svete Nedelje, 500 metara od tvrtke Rimac!", napisao je jedan komentator

Poznati poduzetnik i šef Rimac Automobila Mate Rimac "pohvalio" se svojim odgovorom jednom komentatoru na YouTubeu koji je kritizirao njegove automobile.

Naime, jedan komentator napisao je kako je Rimačev automobil pobijedio Bugatti Veyron u takozvanoj "drag" utrci ubrzanja na 402 metra. Drugi komentator pod nazivom nstipet, koji tvrdi da je iz Svete Nedelje, sjedišta Rimac Automobila, na to je napisao: "sr...e!" 

"Ovaj auto je brz samo na 400 metara i to je to! Nakon toga, auto je nula! Ja sam iz Svete Nedelje, 500 metara od tvrtke Rimac!", napisao je nstipet.

Uskoro mu je zajedljivo odgovorio sam Rimac.

"Tako je sjajno da nas naši susjedi podržavaju. Hvala vam!", napisao je Rimac.

Rimac je screenshot rasprave objavio na svom profilu na Facebooku uz komentar: "Love you Croatia <3 <3 <3 'ta će ti videi. Mi znamo."

 

>> Mate Rimac poručio Hrvatima: Ovo su nepostojeći automobili za nepostojeće kupce

>> Rimac ponosno poručio: Radimo bateriju za Aston Martinov superauto

Komentara 28

Avatar kenshi
kenshi
21:41 17.03.2017.

U Hrvatskoj se jedino cijeni mediokritet a nikako izvrsnost i zato smo zaostali za svima i to točno 45 godina koliko je trajao komunizam. Nema nam druge nego da čekamo da se taj bijedni mentalitet ugasi i za uvijek nestane. Rimcu svaka čast i ne daje se !

BI
bihhib
17:50 17.03.2017.

Mr.Rimac pusti zavidne buda... neka pricaju. Ako su tako dobri i strucni neka daju svoje ime i prezime pa probaju gratis voznju po pisti....Onda neka daju svoj komentar. Da sam blize i ja bih probao voznju i rado pogledao tvornicu.

ST
stefj
19:35 17.03.2017.

Previše je tu jalnih ljudi, koji ništa ne rade, samo zanovijetaju i mrze uspjeh drugih. Rimac treba preseliti firmu van ili ju prodati i to je to. Onda će ovi doma biti napokon sretni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije