Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3d model

Mate Rimac objavio kako izgleda gradilište njegovog Kampusa, vrijednog 200 milijuna eura

13.09.2022.
u 10:36

Gradilište se nalazi u Svetoj Nedelji na zemljištu od 200.000 kvadratnih metara

Mate Rimac objavio je interaktivni 3D model trenutnog stanja na gradilištu, budućeg globalnog sjedišta tvrtki Bugatti Rimac i Rimac Technology u Svetoj Nedelji.

Podsjetimo, Rimac je projekt Kampusa predstavio početkom prošle godine kao iduće središte tvrtke Rimac Automobili. Gradilište se nalazi u Svetoj Nedelji na zemljištu od 200.000 kvadratnih metara, a sami Kampus prostirat će se na 100.000 kvadratnih metara te će uključivati testnu stazu, smještajne kapacitete i muzej.

Radovi su počeli u kolovozu 2021., a vrijedan je 200 milijuna eura.

Prije nepunih mjesec dana Rimac je predstavio na svom Facebook profilu Bugatti W16 Mistral - prvi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugatti Rimca. Istaknuo je kako je riječ o posljednjem automobilu te vrste prije prelaska na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. 

1/6

- Izgradit će se 99 jedinica po pet milijuna eura svaka. Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se automobil toliko svidio da je već potpuno rasprodan - istaknuo je Rimac te kazao kako je Bugatti stoga ponovno rasprodan, a svi proizvodi kapaciteti popunjeni do kraja 2025. godine. - Čestitke cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću! - zaključio je u objavi. 

VIDEO Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji Rimac Kampusa


 
Ključne riječi

Komentara 23

HR
H.R.T.99
21:05 13.09.2022.

Ljubomora, zavist, mržnja, jugonostalgija,…

Avatar Manolique
Manolique
11:08 13.09.2022.

Mate Rimac je manje bitan u ovoj priči. Pravi genij i virtuoz je otac Ivan Rimac i bez njega ne bi bilo ničeg ovog. Njega treba staviti u udžbenike i nazvati središnji trg u svakome gradu po njemu.

KO
koraknaprijed
10:57 13.09.2022.

Bravo Mate bravo Hrvatska,ovi što kritikuju između ubacivanja kovanicama u slot mašine, ne brinite za njih oni nisu nikad u svojem životu zaradili kifle svojim radom,neće ni sad početi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije