Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurilica na Zrinjevcu

Mate Rimac: Kroz nekoliko mjeseci više neću biti većinski vlasnik

Mate Rimac
Foto: Vecernji.hr
1/9
30.09.2018.
u 09:06

C_TWO počet će se isporučivati 2020. godine, a napravit će ga se u ograničenoj ediciji od 150 komada

Brojni građani došli su pogledati Rimac C_TWO na Zrinjevcu, senzacionalni novi automobil Mate Rimca i njegovih Rimac-Automobila.

C_TWO počet će se isporučivati 2020. godine, a napravit će ga se u ograničenoj ediciji od 150 komada. 

U razgovoru za RTL Rimac je otkrio da  vjerojatno uskoro više neće biti većinski vlasnik tvrtke Rimac automobili. 

Pogledajte video - Rimac je slikovito objašnjavao kako je s njegovim autom izletio popularni TV voditelj

"Mislim da se u Hrvatskoj previše kuka. Mi smo se uzdali u se i u svoje kljuse. Imamo investitore iz cijeloga svijeta, sad je Porsche ušao, financiranje smo od prvog dana rješavali sa stranim investitorima, to isto znači da sam ja sada 55 posto vlasnik firme i kroz nekoliko mjeseci više neću biti većinski vlasnik.

Da bi osigurali razvoj i rast firme potrebne su investicije. Mi imamo klijente vani, puno zaposlenika nam dolazi izvana. Mi želimo pokazati da je moguće ovakav proizvod i tim razviti u Hrvatskoj. Svima je otvoreno tržište investicija i kupaca", kazao je Rimac.

Ključne riječi

Komentara 26

RU
RupertMelkus
11:09 30.09.2018.

Jednom kad prestaneš biti većinski vlasnik stvari se počinju komplicirati.

DU
Deleted user
11:03 30.09.2018.

Kad se to desi onda javi. Zar se nisu stranci za limeriju interesirali? Kako sad našao se hrvatski kupac? Jer imakod Rimca nešto više za pokazat osim prototipa.

BA
banijash
14:32 30.09.2018.

"C_Two ima nevjerojatnih 1914 konjskih snaga i maksimalnu brzinu od 412 kilometara na sat. Izdržljivost baterije do 650 km s jednim punjenjem, dok je za dosezanje 80 posto napunjenosti potrebno samo trideset minuta.".. Sta reci nego svaka cast Mate! ..(nema veze sto nijedan od tih podataka nije nikad testiran)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije