Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestižni izbor

Lovci na titulu HR auto 2019. sukobili se na testnom danu

HR auto 2019.
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/8
27.11.2018.
u 17:20

HR auto sada se organizira 25. godinu zaredom

Ford Focus, Kia Ceed, Mercedes A-klasa, Nissan Leaf i Peugeot 508 (abecednim redom), finalisti prestižnog izbora HR auto 2019., sukobili su se na testnom danu, na kojem su ih članovi žirija imali priliku usporedo testirati. HR auto jedini je izbor za automobil godine u Hrvatskoj u kojem o najboljem modelu odlučuju specijalizirani novinari, koji su automobile-kandidate imali priliku isprobati.

Dodatnu težinu ovom izboru daje i činjenica da njegov žiri okuplja predstavnike najutjecajnijih hrvatskih medija. Prestižan izbor HR auto sada se organizira 25. godinu zaredom. Na široj su listi bili svi novi automobili koji su na naše tržište stigli ove godine ili će stići u prvom tromjesečju iduće godine.

HR auto 2019.
1/8

Između tih 30 automobila finaliste su svojim glasovima probrali automobilski novinari iz svih redakcija koje sudjeluju u izboru. Konkurencija je ove godine bila iznimno jaka, u svim segmentima, a posebno među SUV modelima, koje su ponudili gotovo svi snažniji proizvođači automobila.

Dizajnom, kvalitetom izrade, voznim osobinama, naprednom opremom, te omjerom uloženog i dobivenog ovih se šest automobila izborilo za mjesto u finalu, ali i za priliku da se u završnom okršaju izbore za prvo, drugo ili treće mjesto, odnosno za Zlatni, Srebrni ili Brončani volan. Nakon što 12-člani žiri sabere dojmove s testnog dana, te ih ukomponira u ostale informacije o svakom od ovogodišnjih finalista, u prvoj polovici prosinca bit će proglašen pobjednik.

Pogledajte video o izboru najboljih zimskih guma:

Komentara 2

MA
maximinimax
06:00 28.11.2018.

Kak su se sukobili, tukli se, svađali, možda pucali?

DU
Deleted user
19:03 27.11.2018.

mjesto pokoje slikice interijera tih auto-finalista, grupna fotka puna zbunjenih faca. cuki je vrlo ponosan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije