Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupnja rabljenog vozila nikada nije bila pametniji izbor, a najam vozila postao je isplativ i na dulji period!

Viator
Foto: Viator
1/3
01.03.2021.
u 13:34

Jedan od vodećih centara za prodaju rabljenih vozila, tvrtka Viator d.o.o., ujedno i nositelj licence Last minute rent a car, povodom 15. rođendana nudi posebne pogodnosti.

Automobilska industrija prolazi kroz jedno od najdinamičnijih razdoblja u svojoj povijesti. Razvoj naprednih tehnologija i novih kategorija vozila, zajedno s promjenom potreba i navika kupaca, značajno utječu na dinamiku tržišta i vode k novim oblicima nabave i korištenja automobila. Tradicionalni modeli najma vozila transformirali su se u iznimno konkurentne i fleksibilne opcije za sve vrste korisnika, a iz njih se generira i određeni segment rabljenih vozila u stanju koje je vrlo blizu novom.

Takvi automobili predstavljaju idealan izbor za sve kupce koji žele najnovije modele po značajno povoljnijim cijenama u odnosu na isto takvo novo vozilo.  

Bilo da ste u potrazi za opcijom dugoročnog najma  ili kvalitetnog rabljenog vozila, Viator sa svojim centrima u Zagrebu, u Heinzelovoj 56 te u Splitu, Kralja Stjepana Držislava 6 i Put Trščenice 6, prava je adresa.

Jedna od osnovnih prednosti su odmah dostupna vozila iz postojeće flote te individualan pristup rješavanju zahtjeva.

Foto: Viator

Kroz proces kupovine vodit će vas iskusni savjetnici čiji je motiv pronaći idealno rješenje za vaše potrebe i preferencije. Neposredna dostupnost modela u rasponu od malih gradskih vozila, kompakt klase, poslovnih vozila pa sve do luksuznih limuzina, ali isto tako električnih ili hibridnih modela osigurava da svaki kupac kroz probnu vožnju pronađe svoj idealan automobil. Dodatne pogodnosti i paketi prilagođeni su potrebama fizičkih osoba ali i tvrtki ili obrtnika, koji u ponudi mogu pronaći i niz modela lakih dostavnih vozila.

U ponudi je i mogućnost zamjene Vašeg starog vozila za vozilo iz Viatorove ponude. Pri tome će Viator stručnjaci osigurat brzu i konkurentnu procjenu.

Koncept najma novih i prodaje rabljenih vozila temelji se na sveobuhvatnoj poslovnoj strategiji Viator grupe čije poslovne aktivnosti uključuju rent-a-car djelatnost kroz dobro poznati brend Last Minute rent a car, pružanje usluga najma vozila na dulji period, mobilne asistencije te vlastitu ovlaštenu servisnu i prodajnu mrežu. Na ovaj način osigurani su iznimno konkurentni uvjeti nabave gotovo svakog vozila, ali još važnije kontrolirani life-cycle od kupovine do trenutka prodaje vozila kao i post-prodajna usluga.

Tisuće klijenata, čije zadovoljstvo je isključivi prioritet, garancija su kvalitete i predanosti utkane u svaku interakciju i poslovni odnos s kupcima i partnerima. Iz ponude nekoliko tisuća rabljenih vozila različitih brendova i cjenovnih kategorija pronaći ćemo idealno vozilo za svakog kupca, i pri tome osigurati najkonkurentnije cijene koje uključuju i mogućnost jamstva u trajanju do 2 godine.   

Foto: Viator

Pod brendom Last minute rent a car, Viator godinama drži poziciju jedne od vodećih rent-a-car kompanija, koja usluge najma vozila pruža tisućama privatnih i poslovnih korisnika. Trajanje najma, koji obuhvaća sve usluge i troškove vezano za vozilo, kao i modeli samih vozila, prilagođavaju se potrebama klijenta. Last minute rent a car klijentima nudi široku mrežu lokacija diljem Republike Hrvatske, kako na downtown poslovnicama i centrima tako i na zračnim lukama .

Kvaliteta pružanja usluga prepoznata je u Hrvatskoj i inozemstvu te je VIATOR čak tri puta dobio nagradu za najbolju rent a car agenciju u svojoj kategoriji na svijetu, od strane vodećeg svjetskog touroperatora .

VIATOR primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodnom normom ISO 9001:2015.

Usmjerenost na korisnika odnosno zadovoljstvo klijenata našim uslugama, uz istovremenu brigu o zadovoljavanju potreba šire društvene zajednice kroz socijalnu odgovornost, uključujući donacije i sponzorstva, temeljna je postavka poslovanja tvrtke .

Kroz cjelovitu ponudu klijentima osiguran je izbor najprikladnijeg rješenja za mobilnost, bilo da je to kupovina vozila, ili jednostavnost i bezbrižnost koju pruža najam vozila .

Povodom 15 godina uspješnog poslovanja, Viator za svoj rođendan daruje kupce posebnim ponudama rabljenih vozila u svojim maloprodajnim centrima te Last minute nagradnim natječajem u kojemu možete osvojiti najam automobila na 15 dana!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije