Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportspace

Kia uoči Ženeve predstavila atraktivni koncept karavana

Kia Sportspace
Foto: Kia
1/6
17.02.2015.
u 15:47

Dizajn je djelo Kijina frankfurtskog studija

Kia je uoči autosalona u Ženevi predstavila Sportspace, koncept elegantnog izduženog karavana. Ako koncept koliko-toliko preživi do serijske proizvodnje mogao bi to biti jedan od najljepših automobila koji je Kia ikad proizvela.

U južnokorejskoj tvrtki objašnjavaju kako je Sportspace konstruiran za brzo i efikasno putovanje uz najvišu razinu udobnosti te kako kombinira funkcionalnost i prostranost s brzinom i uzbudljivim vozačkim iskustvom.

Atraktivni oblik djelo je Kijina frankfurtskog dizajnerskog studija pod ravnanjem glavnog dizajnera za Europu Gregoryja Guillaumea.

– Odlučili smo dizajnirati auto koji je potpuno nova rasa grand tourera, za aktivne ljude koji žele razumni prtljažni prostor za vikend, ali ne žele odbaciti vožnju u stilu, udobnosti i sa sportskim elementom – rekao je Guillaume.

Foto: Kia

>> Kia sportskom limuzinom napada Audi A7 i Panameru

>> Korejska ofenziva na europske kupce

Komentara 3

BO
boreabo
18:01 17.02.2015.

E moj Jura , ti nikad nisi ni dogural dalje od Opel Kadeta....

Avatar targus
targus
18:16 17.02.2015.

lepi autić,..a pošto se radi o njemačkoj dizajn diviziji,..nije moglo ispasti ružno.:)

DU
Deleted user
16:56 17.02.2015.

Gospon Arežina Boki, čast mi je obavijestiti vas i cjelokupnu hrvatsku javnost da mi se živo fućka za Kiu i njezin novi koncept karavana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije