Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korejski proizvođač

Kia produžila važenje jamstva za vrijeme pandemije COVID-19

Kia XCeed
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
10.04.2020.
u 22:21

Cilj programa Kia Promise je pomoći strankama koje u tom razdoblju možda neće moći posjetiti servis

Kia je za sva vozila s važećim tvorničkim jamstvom, koje istječe u razdoblju od 16. ožujka do 30. travnja 2020. produžila do 30 lipnja 2020. godine.

S lansiranjem programa ‘Kia Promise’, Kia je obećala globalno produženje tvorničkog jamstva za svoja vozila. Kia Promise namijenjen je Kijinim strankama koje je zadesila pandemija COVID-19, a pokriva 142 zemlje. To uključuje sve zemlje EU, EFTA, Srbiju, BiH i Crnu Goru, gdje Kia pruža 7-godišnje jamstvo (150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja prijeđenih kilometara) i vrijedi za cijelo vozilo.

Program obuhvaća više od 500.000 Kia vozila širom svijeta. Kia Motors ocjenjuje da će od ovog produženja imati korist više od 500.000 kupaca. Zbog pandemije COVID-19 i mjera i ograničenja koje su u borbi s tim donijele mnoge zemlje, Kia Promise će pomoći strankama, koje u tom razdoblju možda neće moći posjetiti servis.

Sangdae Kim, viši potpredsjednik i voditelj odjela za pomoć strankama u Kia Motors Corporation, povodom toga je rekao
“Produženjem jamstva naše stranke koje je zadesila pandemija sada imaju jednu brigu manje. Naš cilj je da našim strankama odagnamo brige oko jamstva vozila u vrijeme društvenog distanciranja.”

Kia Motors će sve stranke u nadolazećim danima kontaktirati individualno putem elektronske pošte te im predstaviti više informacija o programu Kia Promise.

S prioritetima kao što su sigurnost, zdravlje i dobro njenih klijenata, poslovnih partnera i zaposlenih, Kia Motors će i dalje brižno pratiti razvoj pandemije svugdje gdje posluje.

Tvrtka će i dalje ulagati napore kako bi spriječila širenje virusa u svojim objektima, a istovremeno i surađivati sa saveznim, državnim i lokalnim vlastima te ispunjavati najviše zahtijevane standarde.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar SharonEI85
SharonEI85
15:05 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
00:17 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
17:02 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije