Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZOBZIRNOST

Kaos u Splitu – možete li vjerovati da su ovako parkirali?

parkiranje
Foto: Facebook
09.03.2017.
u 11:06

Auti su parkirani tako kaotično da su mnogi u sredini ostali zagrađeni i nisu mogli izaći

Hrvatski vozači navikli su na svakakvo parkiranje na našim cestama, ali slučaj iz Splita doista je za posebnu kategoriju.

Naime, fotografija objavljena na popularnoj Facebook-stranici Parkiram kao idiot, koja objavljuje fotografije nepropisnog parkiranja iz cijele Hrvatske, prikazuje parkiralište puno automobila parkiranih tako kaotično da su mnogi u sredini ostali zagrađeni i nisu mogli izaći:

– To je parking pokraj faksa, teorijski nije čak ni parking te se može parkirati kako se hoće – našalio se jedan korisnik, dok je drugi komentirao: "Nosi sve!"

Sudeći po drugoj objavi na istoj stranici, problem je na kraju riješio pauk:

>> Zagrepčanin parkirao auto ispred vrata, evo kako su mu se stanari osvetili

>> Nepropisno parkiranje postalo prešutno pravilo: 'Kontrolori redovno prolaze, ali nikoga ne kažnjavanju'

Komentara 1

IL
ilijan
11:47 19.03.2017.

To može biti samo u Splitu, vjerujte mi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije