Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Je li i vaš automobil zaljubljen u našeg servisera?

Q-Service centar
Foto: Shutterstock
1/8
28.05.2015.
u 09:20

Svaki Q-Service centar svojim iskustvom jamči da će u najkraćem mogućem roku kvalitetno riješiti bilo koju situaciju nastalu na vozilu i to po prihvatljivoj cijeni

Još nije? Dovezite ga u jedan od naših Q-Service centara i ljubav na prvi pogled će se sigurno dogoditi!

Posebna kemija koja se osjeća između naših servisera i vaših automobila rezultat je njihove iskrene ljubavi prema poslu koji rade, kao i činjenice da edukaciju osoblja shvaćamo vrlo ozbiljno.

Edukacija servisnog osoblja svakog Q-Service servisnog centra vrši se kroz obuku organiziranu od strane svjetski priznatih proizvođača rezervnih dijelova te servisne opreme i alata kao što su: Bosch, Luk, Sachs, Kayaba, Denso, Filtron...

Velika pažnja poklanja se i edukaciji servisnih savjetnika kako bi vlasnicima vozila što lakše i jednostavnije pružili informacije vezane uz održavanje ili popravak njihovog vozila.

Foto: screenshot/facebook

Zbog čega će vam Q-Service biti draži od drugih?

Svaki servis, član Q-Service servisne mreže, sposoban je pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu, bez obzira radi li se o „jednostavnoj“ usluzi održavanja vozila prema redovnom servisnom intervalu ili „zahtjevnoj“ provjeri nekog od najmodernijih sustava u novim modelima vozila.

Svaki Q-Service centar svojim iskustvom jamči da će u najkraćem mogućem roku kvalitetno riješiti bilo koju situaciju nastalu na vozilu i to po prihvatljivoj cijeni, a svojim osobnim referencama i kvalitetom svi naši centri pridonose zajedničkom stvaranju komparativnih prednosti na tržištu.

Foto: screenshot/facebook

Q-Service uključuje 80 aktivnih servisnih centara-partnera diljem Hrvatske, u suradnji s kojima stvaramo nacionalno prepoznatljiv brand atraktivan najširem krugu vlasnika vozila.

Servisiranjem vozila u Q-Service mreži tijekom jamstvenog perioda, jamstvo na vaše vozilo neće biti izgubljeno. Prema “Uredbi o skupnom izuzeću” u trenutno važećem europskom zakonodavstvu, posjedujete pravo odluke o mjestu servisiranja bez gubitka jamstva: u servisu po vašem izboru, auto dijelovima po vašem izboru odgovarajuće kvalitete, od prvog dana, čak i za vrijeme trajanja jamstvenog roka.

Čist račun, duga ljubav

Standardizirana, povoljna i kvalitetna usluga strategija je kojom održavamo dugoročne veze s našim klijentima na obostrano zadovoljstvo.

Vlasnicima ili korisnicima vozila, neovisno o proizvođaču ili modelu vozila želimo ponuditi najprihvatljiviji izbor, uvažavajući pri tome sve standarde zahtijevane od strane samih proizvođača vozila.

Više o Q-Service mreži možete saznati ovdje.

Foto: screenshot/facebook

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije