Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za bezbrižnija putovanja

Istražili smo kakve se sve krovne kutije mogu kupiti na našem tržištu

Krovne kutije
Foto: PR
1/4
14.01.2020.
u 23:40

U nastavku slijedi izbor nekih od najzanimljivijih krovnih kutija i nosača

Hrvatsko tržište puno je raznolikih krovnih kutija i nosača, pretežno renomiranih proizvođača. Ako niste spremni izdvojiti više tisuća kuna za kupnju kvalitetne krovne kutije ili vam je ona potrebna samo kratkoročno, mnoge tvrtke nude i mogućnost najma krovnih nosača i krovnih kutija. Cijene najma, ovisno o razdoblju i specifičnostima vašeg vozila i potreba, variraju između 35 i 70 kuna po danu za krovne nosače, odnosno između 60 i 200 kuna po danu za krovne kutije. U nastavku slijedi izbor nekih od najzanimljivijih krovnih kutija i nosača, a s obzirom na to da su neki modeli katkad na popustu, pri odabiru ispitajte možete li uštedjeti na određenim krovnim nosačima i kutijama.

MONT BLANC TRITON 650

Visokokvalitetna krovna kutija poznatog proizvođača može se pohvaliti kvalitetnom izradom, velikim volumenom i obostranim otvaranjem za jednostavan pristup.

Foto: PR

Volumen: 620 litara

Dimenzije: 224 x 94 x 43 cm

Otvaranje: obostrano

Cijena: 6220 kuna

HAPRO TRAXER 6.2

Hapro je poznati proizvođač krovnih kutija koji nudi razne modele, a Traxer 6.2 jedan je od njihovih najpoznatijih koji volumenom od 320 litara spada u srednji razred.

Foto: PR

Volumen: 320 litara

Dimenzije: 193 x 65 x 42 cm

Otvaranje: desno

Cijena: 2889 kuna

MENABO MANIA 460 DUO ABS

Krovna kutija koja predstavlja dobar odnos uloženog i dobivenog ističe se sustavom otvaranja s obje strane te razmjerno velikim volumenom od 460 litara.

Foto: PR

Volumen: 460 litara

Dimenzije: 195 x 79 x 36 cm

Otvaranje: obostrano

Cijena: 2549 kuna

THULE DYNAMIC M (800)

Najpoznatiji među proizvođačima krovnih nosača i kutija, Thule nudi brojne visokokvalitetne proizvode među kojima je i ovaj model volumena 320 litara.

Foto: PR

Volumen: 320 litara

Dimenzije: 206 x 84 x 34 cm

Otvaranje: obostrano

Cijena: 5999 kuna

THULE FIXPOINT

Univerzalni nosači namijenjeni vozilima s integriranim uzdužnim nosačima ili tvornički ugrađenim točkama za učvršćivanje. Postoje, dakako, i razni drugi sustavi krovnih nosača koji, osim kvalitetom i dimenzijama, variraju cijenom.

Cijena: 1547 kuna

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Krovne kutije
1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije