Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska premijera

Hyundaijev novi kompaktni SUV Kona u Hrvatsku stiže u studenom

Hyundai Kona
Foto: Hyundai
24.06.2017.
u 10:00

Najprije stižu turbobenzinci, a kasnije i dizelaši te električna izvedba

Hyundai je premijerno pokazao novi SUV nazvan Kona, koji nudi i opciju pogona na sva četiri kotača. Kona nudi visoku razinu sigurnosti, bežično punjenje pametnih telefona, povezivanje s Android Auto i Apple CarPlay sustavima, napredni audio sustav i head-up display. Na hrvatskom se tržištu očekuje u studenom.

Kona se odlikuje kaskadnom rešetkom hladnjaka koja predstavlja jedan od novih simbola Hyundai identiteta. Kompaktan i energičan izgled dodatno je naglašen skladnim profilom s kratkim stražnjim prevjesima. Motornu gamu čine dva učinkovita turbobenzinska motora s velikim okretnim momentom: 1,0 T-GDI s 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i 120 KS te 1,6 T-GDI sa 177 KS i 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom te pogonom na sve kotače.

Na ljeto 2018. stiže i nova generacija efikasnih dizelskih motora zapremnine 1,6 litara dostupnih sa 6-stupanjskim ručnim ili 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Očekuje se i Kona na struju.

Komentara 1

JO
josmalopanestalo
11:49 25.06.2017.

jel to kupuju zato da se lakše popneš na parking a ulice su napravljene za fičeke i parkirna mjesta isto za peglice, trebal bi banditić davati potporu zagrepčanima za kupnju suva, naravno i zbog ležečih policajcof

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije