Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hyundai ix35 - auto godine po cijeni godine

hyundai ix35
Hyundai
PR
Autor
PR članak
04.04.2011.
u 12:00

Nositelj je laskave titule HR auto 2011. koju dodjeljuje hrvatski novinarski žiri

Hyundaijev najatraktivniji i najtraženiji SUV, model ix35 od sada je dostupan s novim izvedbama motora i opreme uz odličnu cijenu od 145.000 kn.  
Ponuda motora starta s novo razvijenim benzinskim agregatom 1.6 GDi (gasoline direct injection) snage 135 KS koji dolazi s mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa.

Drugi  benzinski motor u ponudi je 2.0 DOHC sa 163 KS, dostupan s pogonom na prednje ili sva četiri kotača. U ponudi modela ix35 su i dva turbo dizelska motora najnovije tehnologije, 1.7 CRDi sa 115 KS i 2.0 CRDi sa 184 KS. Oba motora dostupna su s mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa.

Osim izbora pogona na prednje ili sva četiri kotača i ručnog ili automatskog mjenjača, ovisno o izvedbi, model ix35 dostupan je sa četiri nova paketa opreme. Izuzetno bogati početni paket opreme sadrži 6 zračnih jastuka, ABS, ESP, HAC (Hill Assist Control – sustav za pomoć pri kretanju vozila na uzbrdici), DBC (Downhill Brake Control – sustav za automatsko kočenje prilikom kočenja nizbrdo), TCS (elektronički sustav kontrole proklizavanja pogonskih kotača), klima uređaj, električno podešavanje stakala, el. podesiva i grijana vanjska osvrtna zrcala, središnje daljinsko zaključavanje s alarmom, radio CD MP3  uređaj i mnoštvo drugih detalja za ugodnu i sigurnu vožnju.

Hyundai ix35 je jedan od vodećih SUV automobila na globalnom i Hrvatskom tržištu, nositelj laskave titule HR auto 2011. koju dodjeljuje hrvatski novinarski žiri, ima maksimalan broj zvjezdica na EuroNCAP testu sigurnosti i jedinstveno petogodišnje trostruko  jamstvo.

Za sve ljubitelje urbanog stila Hyundai ix35 je jednostavno „must have“.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?