Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korejski kompakt

Hyundai i30 s opremom Classic za 104.990 kuna

Hyundai i30
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
11.10.2017.
u 17:00

Između ostalog, donosi sustav upozorenja o prelasku vozne trake, sustav upozorenja o mogućnosti sudara sprijeda...

Hyundai i30 1,4i sa 100 KS u peterovratnoj hatchback izvedbi dostupan je i u odlično opremljenoj izvedbi Classic. Takav stoji od 104.990 kuna.

Između ostalog, donosi sustav upozorenja o prelasku vozne trake, sustav upozorenja o mogućnosti sudara sprijeda, sustav upozorenja vozača na umor i automatsko paljenje dugih svjetala, kao i tempomat, kožni volan i ručicu mjenjača, start i stop sustav, klima-uređaj, bluetooth.     

Ključne riječi

Komentara 1

HL
Hladan
00:26 12.10.2017.

I onda trocilindrični VW Golf sa motorom mlinca za kavu i sa nula opremom u odnosu na ovog I30, košta čak 175.000 kn!! Sve dok su naši vozači toliko zaslijepljeni VW dotle će Zubak stavljati ovakve astronomske cijene za VW poluproizvod! Da ne bi netko pomislio da mrzim VW, osobno vozim VW Sharan TDI od 130 KS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije