Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš prekidač

Honda zbog prekidača za svjetlo povlači 1,35 milijuna vozila

kisa-promet
arhiva VL
16.12.2010.
u 15:26

Na šest vozila u Europi zbog neispravnog prekidača isključila su se svjetla. Za Hrvatsku još nema konkretnih informacija

Honda zove vlasnike 1,35 milijuna vlasnika Jazza na promjenu prekidača svjetla koji može izazvati isključivanje svjetala. Kako kažu u Rutingu, glavnom uvozniku Honde za Hrvatsku, još nisu dobili nikakvu informaciju koja bi se odnosila na vlasnike Jazza u Hrvatskoj.

– Ukupno se isključivanje oborenih svjetala dogodilo na šest vozila u Europi, no nije riječ se o ničemu opasnom ni za vozilo niti za putnike – kaže Dean Grbac iz Rutinga potvrđujući da je doista riječ o 1,35 milijuna automobila Jazz, od čega 385.000 otpada na modele koji voze na europskim cestama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije