Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderna tehnologija

General Motors prvi uvodi Appleovu Siri u Chevrolet

'iphone5_2338246b'
''
27.11.2012.
u 11:36

Vlasnici Sparka i Sonica morat će imati iPhone 4S ili iPhone 5 za povezivanje sa Siri

General Motors bit će prvi proizvođač automobila koji će integrirati Appleovu "osobnu asistenticu" Siri u Chevroletova vozila. Kako piše portal TNW, Siri će postati standardni dio opreme u Chevroletovim modelima Spark i Sonic.

Vlasnici Sparka i Sonica morat će imati iPhone 4S ili iPhone 5 za povezivanje sa Siri, dok za iPad još ne postoje informacije, a sa Siri će moći komunicirati putem glasa. Sve će biti povezano preko Bluetootha, a vozači će moći ostvarivati hands free pozive, slušati glazbu, preslušavati i slati poruke, no Siri neće ipak biti u stanju izvršavati kompleksnije zahtjeve.

Uvođenje Appleove Siri u svoje modele najavili su i BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Honda, i Audi.

Ključne riječi

Komentara 3

JA
james49
12:13 27.11.2012.

A ima toga za mog jugića?

TP
Tihomir Prdež
12:38 27.11.2012.

na*ebali su ako iOS navigaciju stave u aute

Avatar nekakav
nekakav
16:58 27.11.2012.

mjeseci nas dijele od sudskih tužbi radi favoriziranja jednog proozvođača.. nemojmo zaboraviti kako je eu komisija microsoft napala radi int. explorera! zamislite da jedan dio proizvoda, vašeg uređaja, ne smijete ugrađivati u svoj uređaj/proizvod, jer da treba i konkurenciji ostaviti mjesta.. ne može u mikado čokoladu riža iz tajlanda, nego mora i ona iz indije, bangladeša, kine, surinama! nek kupac odluči kakvu rižu hoće u svojoj čokoladi! daleko smo došli sa autorskim pravima. ej, ne smijete kopirati moje postove! zabranjujem! ništa bez pravične naknade! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije