Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao i kombi

Prvi Fiatov pick-up stigao u Hrvatsku, kreće od 229.165 kuna

Fiat Fullback i Talento
Foto: Fiat
1/5
01.11.2017.
u 09:00

Fiat je predstavio dva nova modela iz svoje komercijalne divizije “Professional” – pick up Fullback i srednje veliki kombi Talento

Fullback je prvi klasičan pick-up s Fiatovom značkom, koji je predstavljen lani, a razvijen u suradnji s japanskim Mitsubishijem (dok još nisu bili u Renault-Nissan alijansi). Tako je Fiat preuzeo provjerenu Mitsubishijevu tehnologiju s dugom tradicijom iz pete generacije modela L200. I to je, dakako, vrlo pozitivno jer se radi o jednom od najboljih pick-up vozila na tržištu.

Fullback je stoga pravo vozilo koje će zadovoljiti potrebe profesionalnih kupaca kojima je potreban pick-up, ali se - zahvaljujući dugom popisu opreme - može prilagoditi potrebama svakodnevnog života, uz prepoznatljiv talijanski dizajn vanjštine i unutrašnjosti. Fullback dolazi s 2,4-litrenim turbodizelskim common-rail motorom s dvije opcije snage i okretnog momenta: 150 KS i 380 Nm ili pak 180 KS i 430 Nm. Opremljen je i s dvije vrste mjenjača: ručnim sa šest ili automatskim s pet brzina. Na izbor su verzije sa stražnjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača. Dolazi samo u double-cab varijanti s pet sjedala, a početna mu cijena iznosi 229.165 kuna.

Foto: Fiat

Talento je, pak, srednje velik dostavni kombi koji se smješta između manjeg Doblo Carga i većeg Ducata. Ima najbolji utovarni prostor u segmentu: duljine preko četiri metra i zapremnine između 5,2 i 8,6 metara kubnih. Osim dostavne varijante, Talento se nudi i u putničkoj inačici s devet sjedala. U ponudi je s modernim 1,6-litrenim dizelašima od 95, 120, 125 i 145 konjskih snaga (TwinTurbo). Početna je cijena dostavnog Taleta 193.192 kune, dok putnička verzija cjenovno starta od 230.278 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije