Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LaFerrari Aperta

Hibridni kabriolet do 300 km/h stiže za samo 15 sekundi

Ferrari LaFerrari Aperta
Foto: Reuters/PIXSELL
29.09.2016.
u 14:03

Umjesto klasičnog naziva "spider" za kabriolet Talijani su se odlučili za dodatak "aperta", što na talijanskom znači otvoreno

Novi Ferrarijev superautomobil LaFerrari Aperta hibridni je kabriolet s 963 KS i strelovitim ubrzanjem od 2,9 s do stotke i samo 15 sekundi do 300 km/h. Najveća brzina je 350 km/h.

Pogonski stroj sastoji se od atmosferskog 6,3-litrenog V12 motora s 800 KS i elektromotora sa 163 KS. "Topless" izvedba top modela Ferrarija koja je prvi pravi konkurent Porscheu 918 Spyder, dolazi uz karbonski tvrdi ili mekani platneni krov, a  proizvest će se u samo 200 primjeraka. Prema neslužbenim podacima, sve narudžbe su već zaprimljene.

Umjesto klasičnog naziva "spider" za kabriolet Talijani su se odlučili za dodatak "aperta", što na talijanskom znači otvoreno.

>> Premijerno pokazana Micra u Hrvatsku stiže u svibnju 2017.

>> U Parizu nova Honda Civic, Škoda Kodiaq, prototip BMW-a X2...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije