Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost vreba

VIDEO Evo što se dogodi kada ne pazite dok vozite

Smetnje tijekom vožnje
Foto: LiveLeak
20.02.2014.
u 14:50

Tipkanje poruka, šminkanje, mijenjanje radiostanica... Sve su to smetnje koje u vožnji mogu biti kobne.

Dok vozite, vrlo je važno da ste na vožnju i koncentrirani. Tipkanje poruka, šminkanje, mijenjanje radiostanica... Sve su to smetnje koje u vožnji mogu biti kobne.

Primjer za to je i jedna vozačica koja je, dok je vozila, istodobno snimala djecu na stražnjem sjedalu kako se zabavljaju i pjevaju.

U priloženom videu pogledajte što se dogodilo!

>> Evo što se dogodi kad tipkate za upravljačem

Komentara 1

CH
chemica
15:34 20.02.2014.

Glup i gluplji opet u akciji. Urnebesno. Zbilja ama baš svatko smije imati djecu. Bar nekakav minimalan test inteligencije da se prethodno provede, čak ni to, a one nesretne ljude koji samo žele posvojiti dijete se mrcvari s psihologom i kakvim sve ne provjerama i tečajevima. Ovoj bi samo presađivanje mozga pomoglo da postane odgovornim roditeljem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije