Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
150 9°C
 • stefj:

  Evo Gretenizma koliko god čovjek može zamisliti. No treba nekako financirati tu istu industriju koja proizvodi automobile, nekako joj nadoknaditi štetu koju će joj novi zakoni napraviti... Svi automobili u EU ispuštaju ispod 6% CO2, a CO2 kao staklenički plin ... prikaži još! ima najmanje utjecaja, vodena para radi najveći staklenički efekt... Za anulirati efekt automobila doslovno se može posaditi jedno stablo za svaki auto, to je dovoljno. A ne kažnjavati građane... No zeleni opet čine svoje, kao što su radili s nuklearkama, kao što su radili s npr. štednim žaruljama i sl. Još jednom ih birokracija s kompanijama koriste za svoje ciljeve...

 • BakaMraz:

  Carina glupara, posebni porez je HR izmisljotina za punjenje proracuna, kojeg niti jedna zapadna zemlja nema ili ako ga formalno i ima, vozacima ga vraca na kraju godine kroz povrat poreza. Ali kako drukcije financirati armiju HDZ glasaca!

 • Avatar Iron Duke 62
  Iron Duke 62:

  Zanimljivo kako brzo primjenjujemo pravilnike EU koji lupaju ljude po džepu. E, ali, kad si morao novi auto (pod garancijom) godinu dana od kupovine voziti na tehnički pregled prije registracije, to je bilo normalno. Iako nitko u zapadnoj Europi takav ... prikaži još!v apsurd nije propisivao. Ali, lijepo se zarađivalo u centrima za tehnićki pregled, ne?

Još iz rubrike Auti

Mazda CX-30 dobio je 99 posto bodova za zaštitu odraslih putnika
EURONCAP

Mercedes GLB, Mazda CX-30 i Ford Explorer odlični na testu

Ferrari Roma
VRH VRHOVA

Prelijepa retro Ferrari Roma slavi 'Dolce vitu' uz 620 KS

Škoda Octavia
Četvrta generacija

Od nove Octavije očekuje se da ostane jedan od nosećih stupova Škode

2