Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERITE MODELE

Druga loša vijest za Volvo u samo nekoliko dana, povlači se milijun vozila

Volvo V60
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.07.2019.
u 21:24

Radi se o modelima V40, V60, V70, S80, XC60 i XC90.

Švedski proizvođač automobila Volvo povlači diljem svijeta više od milijun vozila jer bi se neki dijelovi motora mogli rastopiti, objavio je u subotu glasnogovornik tvrtke.

U najgorem slučaju problem bi mogao izazvati požar motora, rekao je glasnogovornik.

Ipak, Volvo dosad nije zabilježio nijedan takav slučaj.

Prema švedskoj televiziji SVT, problem se odnosi na modele s četverocilindričnim dizelskim motorom proizvedene od 2014. do 2019.

Radi se o modelima V40, V60, V70, S80, XC60 i XC90.

To je druga loša vijest za Volvo koji je u vlasništvu Kineza. U četvrtak je kompanija objavila oštad par profita u drugom tromjesječju 2019. unatoč značajnom rastu prodaje.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:07 21.07.2019.

Volvo je nekada bio vrhunski švedski auto a danas je kineski nusproizvod Upropastili su SAAB koji je bio svjetska klasa automobila tako će i Volvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije