Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasprodan u 24 sata

Samo promjena ulja ovog luksuznog Bugattija stoji više nego neki drugi automobil!

Bugatti
Foto: Screenshot/YouTube
23.09.2018.
u 17:50

I dok se Veyron i Chiron mogu naći po cijeni od 1,7 do 3 milijuna dolara, najnoviji model Divo koji je rasprodan u jednom danu košta čak 5,8 dolara milijuna

Luksuzni francuski automobil Bugatti koji ima samo tri modela, Veyron, Chiron i Divo izgledom i cijenom predodređen je da za vlasnike ima bogataše kojima nije bitna količina novca koju će morati uložiti i u sam servis svog ljubimca na četiri kotača.

I dok se Veyron i Chiron mogu naći po cijeni od 1,7 do 3 milijuna dolara, najnoviji model Divo koji je rasprodan u jednom danu košta čak 5,8 milijuna dolara .

Sretnici koji jesu vlasnici ovog francuskog ljepotana skupo će plaćati  servis svog automobila. 

Za Veyron, najjeftiniji model od 1,7 milijuna dolara, promjena ulja košta 20.000 do 25.000 dolara, piše CNBC.

Ulje bi trebalo mijenjati jednom godišnje kažu stručnjaci, a gume ćete platiti skoro 40 tisuća dolara. Ipak, ako vam se to čini previše postoji i jeftinija varijanta.

Naime Bugatti možete unajmiti na 24 sata po cijeni od "samo" 20 tisuća dolara

 

Ključne riječi

Komentara 14

ME
medarisanita
20:10 23.09.2018.

Bugatti nije francuski nego ga je Talijan Ettore Bugatti osnovao u francuskoj koji je kasnije propao. 1998 ime je otkupila Volkswagen grupa i nastavila proizvodnju, vi iz vecernjaka pisete gluposti, bolje se malo edukujte prije no sta objavite.

Avatar Linux
Linux
19:11 23.09.2018.

5,8 dolara milijuna????

US
USA
19:47 23.09.2018.

Garantiram da ovakve aute nije kupio niti jedan bogatas prve generacije ili bogatas koji bez obzira na novce radi od jutra do mraka. Ovo smece od auta kupuju arapskoruskokineski hebivjetri koji novce nisu zaradili vec nasljedili/ukrali etc.. Osim toga koji bi se normalan covjek vozio u autu za kojim.se svi okrecu. Jedino neki mentalni jado koji zivi od pogleda jos vecih bjednika koji sline jer si nesto ne mogu priustiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije