Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serija 1

BMW redizajnirao jedini kompakt sa stražnjim pogonom

BMW Serije 1
Foto: BMW
1/14
24.05.2017.
u 10:00

U ponudi je i novi 8,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir, ali reagira i na glasovne komande

BMW je pokazao redizajniranu verziju Serije 1, posljednju prije dolaska nove, treće generacije koja se na tržištu očekuje 2019. godine, a najveća će promjena biti prelazak na prednji pogon. Blago osvježena jedinica tako je ‘posljednji mohikanac’ među kompaktima, budući da jedina još uvijek nudi stražnji pogon.

Nova posebna izdanja Sport Line Shadow, M Sport Shadow i BMW M140i Edition Shadow donose izrazito sportski, ali još uvijek dovoljno elegantan izgled s crnom rešetkom hladnjaka i crnim detaljima LED svjetala. Dvije nove boje su narančasta Sunset Orange i plava Seaside Blue.

Foto: BMW

U unutrašnjosti je armaturna ploča potpuno novodizajnirana s instrumentima usmjerenim prema vozaču, a materijali su još luksuzniji. Nudi se i novi 8,8-inčni zaslon osjetljiv na dodir s glasovnim kontrolama i vrhunskim navigacijskim uređajem te mnogim vrstama povezivosti s pametnim telefonima i internetom. Širok raspon moćnih i učinkovitih motora obuhvaća trocilindraše, četiricilindraše, ali i top izvedbu s 6-cilindričnim benzincem sa 340 KS. Početni motor je trocilindrični turbobenzinac sa 109 KS. U prodajne salone stiže u srpnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije