Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

BMW 116d Fun Edition - stvoren za mlade vozače

BMW
24.09.2009.
u 17:22

Novi Fun Edition paket stvoren je za mlade vozače jer se bogatom opremom i svojih 90 KS savršeno uklapa u njihove dinamične dane i zakonski dopuštene regulative.

Zadovoljstvo je pridružiti se zabavi. Zadovoljstvo treba dijeliti s drugima. Novi BMW 116d ima najmanju potrošnju goriva i emisiju CO2 u cjelokupnoj BMW ponudi, a njegov turbo motor nudi vrhunsko zadovoljstvo u vožnji i izuzetnu dinamiku.

A to je samo početak. Novi Fun Edition paket stvoren je za mlade vozače jer se bogatom opremom i svojih 90 KS savršeno uklapa u njihove dinamične dane i zakonski dopuštene regulative, a istovremeno nimalo ne štedi na vrhunskim performansama.
 
Od vrhunske opreme Fun Edition paketa izdvajamo:
Klima uređaj s mikrofiltrom, radio BMW Professional s CD playerom, BMW naplatke od lake legure „Double Spoke 222“, putno računalo, šest zračnih jastuka, ABS, DSC, CBC, naslon za ruke sprijeda, Runflat gume, start/stop funkcija, vanjski detalji u boji vozila, tkanina „Elektra“, Uni boja.
 
Cijena za BMW 116d Fun Edition (troja vrata) iznosi 169.028 kn (22.997 eura) odnosno za BMW 116d Fun Edition (pet vrata) 176.378 kn (23.997 eura). U navedenu cijenu uključen je PDV i paket Fun Edition.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije