87 26°C
 • makan tahi:

  ako ugrađujete plin, ni slučajno kod likova u mlaki/velikom polju u zg: u običan auto su ugradili i zeznuli iako to rade barem 20 godina, prvo bez računa, drugo nisu stavili termometar pa je zimi prebacivao tek na 85 stupnjeva, ... prikaži još! za to su mi uzeli 250kn a trebalo je biti u kompletu sa svime i na kraju ovi koji su stavili termometar kažu da je plin krivo složen, ja im kažem da su ga oni ugrađivali-stavili su prevelike brizgaljke pa u leru daje prebogatu smjesu da ju ni trimovi ne mogu smanjiti a kad krenem s mjesta počne trokirati jer je osiromašena, dok se opet ne izregulira- tamo više ni ne prolazim, navodno su nekog lika izprebijali jer se žalio

 • Avatar 1000
  1000:

  Gospon novinar, trebali ste se malo dotaknuti i motora u koje je moguće ugraditi plin. Naime, sve je manje atmosferskih benzinaca na tržištu a novi turbo benzinci nisu pogodni za ugradnju, odnosno može se ugraditi ali s određenom potrošnjom benzina, ... prikaži još! paralelno s plinom. Znači, ostaju stare rage za plinifikaciju ili rijetki preostali novi atmo benzinci.

 • mlaba16:

  Vozim na plin, Astru F klasik 1.4 koja je sada stara dvadeset godina. Znači deset godina vozim na plin, bez ikakvih problema, kvarova i servisa plinske instalacije. Sada sam morao napraviti atest spremnika pa sam dao usput zamjeniti filter i ... prikaži još! menbrane isparivača, prvi put. U vožnji nikad nisam osjetio razliku u snazi.

Još iz rubrike Auti

mehaničari
3
pogrešna procjena

Kod ovakvih mehaničara ne želite završiti: Evo što im se dogodilo dok su podizali kamion

Kreće sezona motocikala, obavite tehnički pregled kako bi bili sigurni
JESTE LI SPREMNI ZA SEZONU?

Kreće sezona motocikala, obavite tehnički pregled kako bi bili sigurni

Ispitivanje ispušnih plinova motornih vozila
PROMO

Ispitivanje ispušnih plinova motornih vozila