Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Auto salon KRAMAR – dodjela nagrade „Plati jedan, vozi dva“

Auto salon Kramar
Foto: Promo
1/5
13.07.2018.
u 08:30

Primopredaja automobila sretnom dobitniku održana je u salonu u Zagrebu, Kovinska 9A na Jankomiru

Službeno je završena prva nagradna igra auto salona Kramar „Plati jedan, vozi dva“. Nakon četiri mjeseca i više od 400 vjernih kupaca, u četvrtak 05. srpnja proslavljeni glumac Goran Bogdan je izvukao sretnog dobitnika luksuznog automobila BMW X1, a u četvrtak 12.srpnja smo dodjelili nagradu našem sretnom dobitniku, gospodinu Bruni Mikulčiću iz Podstrane.

Primopredaja automobila sretnom dobitniku održana je u našem salonu u Zagrebu, Kovinska 9A na Jankomiru, u kojem je Andrija Zovko, direktor Auto salona Kramar, uručio ključeve sretnom dobitniku. Ovim putem, sretnom dobitniku, Auto salon Kramar Hrvatska želi uspješnu, sigurnu vožnju te puno sretnih kilometara.

Foto: Promo

Auto salon Kramar se zahvaljuje svim kupcima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Do iduće prilike pozivamo vas da pogledate kompletnu ponudu od preko 300 vozila na askramar.hr ili posjetite naše poslovnice u Zagrebu na adresi Kovinska 9A i Kaštel Lukšiću, na adresi Ivana Pavla II broj 234,  gdje možete pronaći najbolje brandove rabljenih automobila na jednom mjestu. Budite i dalje s nama na našim društvenim mrežama (facebook i instagram), kontaktirajte nas i postanite dio velike obitelji sretnih i zadovoljnih vlasnika limenih ljubimaca.

Auto salon Kramar – za klasu bolji!

Foto: Promo

Auto salon Kramar d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih vozila iz Njemačke. Sva vozila posjeduju certifikat o proizvođaču i servisnu evidenciju. Pri kupovini vozila u Auto salonu Kramar dobivate pismeno jamstvo na motor i mjenjač, te doživotno jamstvo na porijeklo vozila i kilometre.

Tvrtka je osnovana 2015. godine i pripada grupaciji Kramar koja posluje već 15 godina u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. U ponudi Auto salona Kramar je oko 100 vozila, a svaki tjedan nam dolazi cca 15 novih vozila. Dolazak vozila možete pratiti na našoj web stranici u dijelu "Vozila u dolasku". Na našoj stranici također možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima. Ako odlučite osobno doći u naš salon, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila.

Kupci Auto salona Kramar imaju jedinstvenu mogućnost jamstva na vozila od 12 mjeseci, a sve informacije vezano za istu možete dobiti od naših prodajnih savjetnika u svim našim prodajnim salonima.

AS Kramar – za klasu bolji!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije