Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

6 godina jamstva, održavanja i financiranja za nova vozila u AutoZubaku!

AutoZubak
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
17.05.2016.
u 13:16

Jedinstvena i nova ponuda AutoZubaka na tržištu više je od povoljne kupnje novog vozila – uz nju možete izabrati da li želite 5. i/ili 6. godinu jamstva ili do 100.000km i uz to dobivate povoljnije financiranje i održavanje za ugovoreno razdoblje.

AutoZubak je za sve kupce koji se odluče kupiti novo osobno vozilo marke Volkswagen, Audi ili Škoda pripremio dodatne dvije godine jamstva, a kupac sam bira da li želi 5. i/ili 6. godinu jamstva ili do 100.000km.

Dodatne dvije godine jamstva počinju teći nakon isteka redovitog jamstva proizvođača. Osim dodatne 2 godine jamstva koje AutoZubak poklanja, kupac dobiva i jedinstveni povoljniji paket održavanja za 6 godina. Cijena održavanja je fiksna i nepromjenjiva, a svi troškovi održavanja (redovito održavanje, popravci koji su posljedica habanja, Asistencija, zamjensko vozilo,..) pokriveni su. Servis i popravci vozila uključeni su u ponudu bez rizika za kupca u ugovorenom razdoblju (5 ili 6 godina).

Iskoristite jedinstvenu ponudu, počastite se i uživajte u vožnji. Razloga za slavlje ima puno – 6 godina jamstva, 6 godina povoljnijeg financiranja i 6 godina povoljnijeg održavanja.

Posjetite salone AutoZubaka i pronađite svoj savršeni automobil.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?