PREDSJEDNIŠTVO HDZ-a

Plenković: Imat ćemo kandidata za Zagreb koji je i bolji izbor od Vanđelića

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
08.02.2021.
u 18:14
Tko će biti kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba znat će se uskoro
Pogledaj originalni članak

HDZ je održao sjednicu predsjedništva i nacionalnog vijeća, a izjavu je nakon toga dao predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

– Mi smo proveli konzultacije sa svim županijskim organizacijama, ostalo je još tri da dogovorimo, drugo je dogovoreno, uključujući i Zagreb. Riječ je o inicijativi gradskog odbora HDZ-a. Bit će sigurno član HDZ-a i kandidat koji je jako dobar i može biti u igri da bude gradonačelnik. To je i bolji izbor nego što smo razgovarali s gospodinom Vanđelićem, to je kandidat koji ima jako veliku motivaciju – rekao je Plenković.

Ponovio je kako je sve što je izašlo nakon što je Vanđelić odustao netočno i neistinito. Na pitanje hoće li Vanđelić otići s funkcije privremenog ravnatelja Fonda za obnovu rekao je:  

– Ako je privremeni znači da će trajati određeno vrijeme. To nije povezano s odustajanjem od funkcije, to je bio plod razgovora iz listopada prije nego što se ovo sve vodilo – rekao je.

Na pitanje je li Mislav Herman kandidat za gradonačelnika Zagreba kaže:

– Objavit ćemo kandidaturu kada se provede sve na razini gradskog HDZ-a.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

LU
Ludwik
18:39 08.02.2021.

Stvarno treba biti ljigavac pa pristati da budeš kandidat iako znaš da je pravi kandidat partije Bandić... Ali Plenkoviću nije probkem pronaći takvu političku ništariju jer u HDZ-u ih ima napretek...

DU
Deleted user
18:30 08.02.2021.

Imate kao i za podravku ....tetu vegetu....pa svi vole i glasuju za bandica...nitko iz hdzeja nema ni teoretske sanse u zagrebu....

MI
mile06
18:57 08.02.2021.

Ma dajte dosta je vise tog HDZ i korupcije dosadili su i Bogu i Vragu i Narodu