VELIKA NAGRADNA

Ove godine ljetujete prvi red do mora! Provjerite kako do luksuznog smještaja na Jadranu

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
21.06.2022.
u 16:17
Pogledaj originalni članak

Sa samo tri kupona u igri ste za jednu od 13 nagrada u luksuznom smještaju na Jadranu. Ljeto je već stiglo, a meteorolozi najavljuju da će biti vruće i suho. Zato je najbolje spakirati kofere, kupiti sladoled, staviti noge u plićak i glavu u hlad.

Foto: PR
Matilda Resort Vodice

Još uvijek niste rezervirali smještaj na moru? Večernjak ima rješenje i za vas. U povodu velikog 63. rođendana Večernjeg lista za vas smo pripremili vruću nagradnu igru.

I ovoga puta vas vodimo na more u neke od najluksuznijih destinacija hrvatske obale. Za vas smo rezervirali smještaj u premium hotelima i resortima prvi red do mora.

Sunčajte se u Primoštenu ili povedite svoju obitelj u Jelsu na rajskom otoku Hvaru. Posjetite Crikvenicu, Tučepi, Vodice, Lošinj, Tisno, Biograd, Istru ili Plitvice.

Foto: PR
Hotel Zora Primošten

Izrežite, ispunite, pošaljite!

Prikupite 3 kupona koja će izaći u Večernjem listu od petka 24. lipnja do ponedjeljka 27. lipnja i pošaljite ih na adresu:

Večernji list d.o.o.

Za nagradnu igru – Odmorite uz Večernji!»

p.p. 915

10001 Zagreb

Prvi kupon potražite u petak 24. lipnja, a Joker za sve one koje se ne stignu uključiti na vrijeme potražite 28. lipnja.

Sretno!

Pravila potražite na linku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TR
tranica
18:50 16.07.2022.

Poštovani barba Večernji, bilo bi lijepo da na portalu objavite dobitnike ovih ljetovanja. Znam da to nisam ja, budući da me nitko nije kontaktirao, ali me zanima jesu li dobitnici oni uvijek jedni te isti ili neki drugi. Hvala!