nema ceste

FOTO Kod Omiša nakon 5 godina probili tunel koji vodi u – ništa!

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Omiš, tunel (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Omiš, tunel (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Omiš, tunel (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Omiš, tunel (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Omiš, tunel (1)
24.01.2013.
u 16:57
Tunel je dugačak oko 1500 metara, a preko Cetine bi trebao biti sagrađen most koji bi se trebao spojiti s cestom za Split. No, ta cesta uopće ne postoji.
Pogledaj originalni članak

Poglede stanovnika omiškog kraja privlači tunel koji je probijen nadomak gradu, a vodi – nikamo. Tunel, naime, spaja dvije strane rijeke Cetine, a dio je brze ceste Trogir – Split – Omiš koja još nije izgrađena. 

Tunel je dugačak oko 1500 metara, na njemu se počelo raditi prije pet godina, a preko Cetine bi trebao biti sagrađen most koji bi se trebao spojiti s cestom za Split. No, ta cesta uopće ne postoji.

>> Opatijci čekaju izgradnju i uređenje pristupnih cesta

EKSKLUZIVNO: SAŠA SRIĆA, BIVŠI SDP-OVAC U STOŽERU HDZ-A

'Došao sam podržati Plenkovića, razmišljam o ulasku u HDZ koji gaji više socijaldemokracije od SDP-a'

Ne, ne smatram se nedosljednim. Zar nije nedosljedan, nedorečen i izgubljen SDP u svojim rovovskim bitkama za pozicije, a izgubili su osjećaj za čovjeka, što je bit socijaldemokratske ideje? Ekipa s Grbinom, presahli potočić pravde, nije napravila doista ništa da širi ideju zbog koje su poslani. Rasturili su stranku i ideju, a potom i viziju. To je nedosljednost. A Milanović je pak, kršeći Ustav, pokazao da očito nema nikakav motiv osim pozicioniranja samog sebe u ulogu nedodirljivog i neprikosnovenog

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

ST
stargate
22:55 24.01.2013.

Za one koji putuju od Omisa do Splita u ljetnim danima turisticke sezene znaju kako je putovati tih nekoliko kilometara,To sto je probijen tunel prije mosta je sasvim normalno,dajte jednom razmisljajte pozitivno ane samo bez veze kritizirati.Samo da sve zavrse sto prije!

OB
-obrisani-
10:18 25.01.2013.

25.01.2013. u 09:31h Miške je napisao/la: Pazite sad ovo. Prije stigneš od Zagreba za Rijeku, nego od Mihaljavca u Zagrebu u Donju Stubicu. ================ Preko zag.gore u stubici si za laganini vožnje 40tak min.

TA
tatamlata
20:13 24.01.2013.

Da su prvo napravili most onda vam opet nebi pasalo. Tunel s druge strane vjerojatno ima pristup za strojeve koji ce zatrebat pri gradnju mosta.