Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIĆEVI DANI

Vraća se popularna studentska fešta: Alka u karijolama, kamena s ramena i Maja Šuput samo su dio programa

Požega: Maja Šuput i Mladen Grdović oduševili publiku na Trgu sv. Trojstva
Ivica Galovic/PIXSELL
21.05.2024.
u 13:00

– Ovi Radićevi ne bi bili isti da nema igri zavičajnih udruga studenata i cijelog glazbenog programa, koji daju simpatičnu, razbibrižno i prepoznatljivu notu cijelome ovome događaju – poručuju organizatori

Studentski dom Stjepan Radić i ove godine održava popularne Radićeve dane. Održat će se od 23. do 25. svibnja u dvorištu Studentskog doma ‘Stjepan Radić’, a nastupat će i neka poznata lica među kojima je Maja Šuput te još nepoznati gost iznenađenja.

– Ovi Radićevi ne bi bili isti da nema igri zavičajnih udruga studenata i cijelog glazbenog programa, koji daju simpatičnu, razbibrižno i prepoznatljivu notu cijelome ovome događaju. Na događaj će moći ući samo studenti iz cijele RH uz predočenje iksice na ulazima u studentski dom – navode iz organizacije.

U četvrtak će tako svi posjetitelji ove manifestacije moći sudjelovati u turniru šaha, povlačenju užeta, skakanju u vrećama ili pak u staroj hrvatskoj narodnoj igri "kamena s ramena". Sljedeći dan je rezerviran za nogomet, gemišt pong i studentsku inačicu alke u karijolama. U petak će za glazbeni program biti zadužena Maja Šuput i bend Šesti paviljon. Zadnji dan ove trodnevne manifestacije uveličat će turnir trešete i briškule, bela i među ostalim veseli vrtuljak.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije