Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINO BRUMEC

Za Kijev su sve opcije, nažalost, loše

17.04.2024.
u 10:30

Mnogi ukrajinski saveznici smatraju da bi Ukrajini bilo najpametnije da potpiše prekid vatre i zamrzne sukob kako bi se spriječila daljnja umiranja

Ključne riječi

Komentara 5

LU
Luftbalons
13:27 17.04.2024.

Realnost, prije ili kasnije. No, ovo je spašavanje vojnika Ryana, bojim se da to odgovara Zapadu koji je matetnuo sankcije, poslao gomilu oružja, novca i više nisu sigurni u to. Ukrajina nebitna, ne egzistira kao država.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:13 17.04.2024.

Zar je Hrvatska trebala predati sve južnije od linije Virovitica-Karlovac-Karlobag? Koji su to ljudi koji su to željeli Hrvatskoj? A danas Ukrajini? Onaj tko nije spreman braniti svoju domovinu neka ne savjetuje druge da predaju svoje domovine osvajačima i nasilnicima.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
11:39 17.04.2024.

Proruski članak. Milanović je rekao da nitko normalan nije na strani Rusije. Jesu li normalni ovi što govore da Ukrajina treba odreći se svog teritorija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije