Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZA NESIGURNE

VIDEO Biste li se usudili prijeći? Pogledajte ogromne valove na cesti usred oluje u Britaniji

Foto: WILD ENTHUSIASM/Reuters
1/3
08.04.2024.
u 23:21

Svjedok je uspio snimiti i promet u Douglasu, gdje su valovi bili toliko visoki da su prelazili preko cijele prometnice

Jaki vjetrovi uz kišu pogodili su ove nedjelje Veliku Britaniju, točnije otok Man koji je krunski posjed Ujedinjenog Kraljevstva, a kamere su tamo snimile i ogromne valove koji su zapljuskivali uz lokalnu cestu. Oluja Kathleen pogodila je to područje uzrokovala je niz poremećaja u prometu diljem Otoka. 

Svjedok je uspio snimiti i promet u Douglasu, gdje su valovi bili toliko visoki da su prelazili preko cijele prometnice. Automobili koji su tamo prolazili mahom su morali usporavati ili se zaustavljati da ih valovi ne bi odnijeli. Uz to, automobili su vozili jako oprezno, piše Reuters.

Ova oluja mogla bi potrajati sve do utorka, objavio je ranije britanski Meteorološki ured, a izdano je i žuto upozorenje za dio obale zbog visokih valova. Uz to je izdano i upozorenje zbog jake kiše i potencijalnih poplava koje se očekuju u ponedjeljak i utorak.

Oluju Kathleen inače je imenovao irski Meteorološki ured i to je 11. oluja koja je dobila svoj naziv u sezoni 2023-2024.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije