Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokirali poslovnice
Povratak na članak

Tijekom prosvjeda Franka HAAB najavio nove anekse ugovora u vezi CHF kredita

Udruga Franak je blokirala poslovnice ističući da su da su pri konverziji kredita u švicarskim francima banke napravile brojne nezakonitosti.

Komentari 5

CH
chupakabra
11:17 12.12.2015.

i imaju ljudi presudu vrhovnog suda a ova financijski "pismena" gov. a ne doživljavaju ni to.

VL
MU
Mukowsky
11:48 12.12.2015.

Pun mi je kuki ovih špekulatora koji misle da svi moraju plaćati njihovo kockanje.

VL
TH
than
02:33 13.12.2015.

Oni prosvjeduju, a € raste i to nitko ne vidi. Javni dug takodjer raste i to ubrzano. Kada rukne kuna, odose i svicarci i oni u euro kreditima, a i oni u kuna kreditima, jer ce rukati kunu tako da zarade od svih. I na kraju ce zbog tih frankovaca platiti svi.... Aj' da je barem to podjeljeno na one za prvi stan ili za apartmane, ali svi oni koji su digli franke su stavljeni u isti kos. Dakle, i ovi iz udruge franak nisu cisti, jer se bore i za sirotinju i one koji su sazidali apartmane koje ce platiti svi porezni obveznici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.