Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEKA NAM BOG POMOGNE'
Povratak na članak

Škoro o Radiću i Penavi: 'Mislio sam da poznajem te ljude. Kada nemam nešto lijepo za reći, bolje da šutim'

Na pitanje treba li Domovinski pokret surađivati s HDZ-om, Škoro je istaknuo da su njegovi motivi za ulazak u politiku bili emotivniji i altruističniji od onih trenutnih aktera.

Komentari 4

Avatar Moodleen
Moodleen
16:29 30.04.2024.

Taj skoro, jel to onaj branitelj Hrvatske kaj ju je branil iz Amerike? I naravno, tam putoval prek svojeg belograda, kaj ne? Hrvatina na kvadrat, pardon, na treću, troprstu...

VL
HR
hrUsrcu
12:08 30.04.2024.

skoro nije te sram? odrekao si se kuma (mpt-a) sto vise kazati? cega se jos nisi odrekao? samo da tebi ide dobro, ali kuma se odreci....

VL
TA
takoje
10:44 30.04.2024.

pisalo se da su motivi bili oko kasice prasice

VL
MO
MOSAD
09:58 30.04.2024.

Tko o čemu ....va o poštenju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.