Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTKAJ I PREPORUČI!

Pogledajte predivne fotografije skrivenih ljepota Hrvatske

skrivene ljepote
Foto: Juraj Vidoni
1/113
15.07.2012.
u 12:00

Šaljite nam fotografije skrivenih uvala, plaža, pejzaža ili nekog drugog vama najljepšeg mjesta i osvojite nagradu!

Ljetujete u najljepšoj uvali na hrvatskoj obali? Ili ste na plaži koja nije toliko razvikana, ali je savršena za odmor udvoje? Šaljite nam fotografije skrivenih uvala, plaža, pejzaža i osvojite nagradu! Ne morate biti isključivo na moru da biste ušli u izbor, šaljite nam fotke ili video i iz drugih dijelova Hrvatske. Prednost imaju dosad manje poznate lokacije i skrivenije prirodne ljepote Lijepe naše.

Najljepši materijal nagrađujemo Sony kamerom HDRGW55W!

>>Svoje fotografije šaljite preko obrasca ispod ovog teksta do 15. kolovoza 2012. (Prijave su završile)

Komentara 8

AR
arjavas
10:04 16.07.2012.

Kak je ovdje mogla biti sagrađena kuća? Ovaj koji je sgardio tu kuću sigurno je taj predivni dio obale protopravno uzurpirao. Gdje su tu inspekcije?

SS
smijmo se
10:11 16.07.2012.

Snimite naš Sabor i eto vam...., možete uzeti i slike ljepotana Čačića i Josipovića i šaljite ih u svijet. . ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

OB
-obrisani-
09:02 16.07.2012.

Cijela Hrvatska je bila jedna skrivena ljepotica. Sve dok nije banda otkrila modus kako tu ljepotu imati samo za sebe i slične, pa su počeli nemilosrdno grabiti, otimati, uništavati, skrnaviti i štošta nekažnjeno činiti. O Bože kako li će ova jadna zemljica izgledati za 100 godina. Tko li će je svojom zvati i tko će je sačuvati. Neznam!!!! Mislim da za nju nema nade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije