Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
80.000 KUBIKA

Odmorište za bogataše u problemu: Olujni valovi odnijeli su im plaže

More, ilustracija
Foto: Pixabay
17.03.2024.
u 14:09

Plaže će biti ispunjene pijeskom koji će kamionetima biti dovezen s istočnih dijelova otoka

Njemačka odmarališta na Sjevernom moru, uključujući popularno odredište za odmor njemačkih bogataša Sylt, ulaze u turističku sezonu s velikim problemom: nema pijeska. Turbulentna sezona olujnih valova je u potpunosti odnijela glavnu plažu na otoku Wangerooge.

"Riječ je o popriličnoj katastrofi", rekla je Rieka Beewen, predstavnica gradonačelnika. Nedostaje gotovo 80.000 kubičnih metara pijeska.

Otoci Norderney i Baltrum su također zabilježili značajne gubitke pijeska. Plaže će biti ispunjene pijeskom koji će kamionetima biti dovezen s istočnih dijelova otoka.

GALERIJA Ovo je deset najdužih tunela u Hrvatskoj: Znate li koji je na prvom mjestu?

More, ilustracija
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije