Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA AKCIJA POLICIJE I USKOK-A

Desetorka pala zbog marihuane: Među osumnjičenima i poduzetnik koji se bavi proizvodnjom industrijske konoplje?

Šibenik: Policija održala konferenciju povodom zapljene droge i oružja
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.05.2024.
u 10:42

Neslužbeno doznajemo da se za 10 osoba sumnja da su preprodavale više stotina kilograma marihuane

U tijeku su nova uhićenja u sklopu akcije policije i USKOK-a, objavljeno je jutros u najnovijem priopćenju, i to zbog proizvodnje i preprodaje droge. Ova nova akcija provodi se na području Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije te Grada Zagreba.

Neslužbeno doznajemo da se za 10 osoba sumnja da su preprodavale više stotina kilograma marihuane. Osim toga, među osumnjičenicima je i poduzetnik koji se bavio proizvodnjom industrijske konoplje, a taj mu je biznis navodno bio na koncu i pokriće za proizvodnju marihuane. Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, objavio je USKOK, a oglasila se i policija:

''Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Osijek, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, provode kriminalističko istraživanje kojim je obuhvaćeno deset osoba zbog sumnje da su počinili kaznena djela zločinačkog udruženja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.
 
U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK – Služba Osijek podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a uhićene osobe će predati pritvorskom nadzorniku'', objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 13

NO
Nordik
08:48 22.05.2024.

Dečki nisu bili vezani u autu, naravno da to treba zatvoriti.

AR
Archangel711
10:12 22.05.2024.

Ima li neka statistika koliko zločina, ubojstva i prometnih nesreća je prouzročeno pod utjecajem marihuane???

KE
keka56
10:33 22.05.2024.

Može li mi netko iz policije objasniti kako su mogli prodati nekoliko stotina kilograma marihuane,a da to prođe ispod radara?Pri tom mislim na svu moguću tehnologiju praćenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije