Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠTEL LUKŠIĆ

Netko im je vodu zagadio fekalijama: Stanari povraćali i imali grčeve u želucu

Ilustracija
Marko Prpic/PIXSELL
22.05.2024.
u 08:34

Tvrtka 'Vodovod i kanalizacija' od petka je ispirala vodovodne cijevi na četiri lokacije te kažu kako ovaj slučaj nije posljedica njihovog djelovanja već neodgovornog, namjernog ili slučajnog postupanja nekog od susjeda

Povraćanje, proljev, grčevi u želucu i visoka temperatura posljedice s kojima su se susreli stanari nekoliko stambenih objekata na predjelu Majurine i u Ulici Ivana Pavla II. u Kaštel Lukšiću nakon što im je voda za piće zagađena fekalijama. Problem je počeo prošlog petka, a stanari su nezadovoljni načinom na koji je komunalna tvrtka o problematici obavijestila stanovnike tog područja.

- Ove građane su otrovali njihovi neodgovorni susjedi - kazao je to Ivica Perić, direktor tehničke službe "Vodovoda i kanalizacije", odgovarajući na upit Slobodne Dalmacije i najavio podnošenje kaznene prijave protiv počinitelja.

Tvrtka "Vodovod i kanalizacija" u subotu je na svojoj internetskoj stranici i na portalu Grada Kaštela objavila da u Ulici Majurina voda nije ispravna za piće, a od broja 55 do 88 u Ulici Majurina i od broja 161 do 169 u Ulici Ivana Pavla II. voda nije ni za piće ni za higijenske potrebe.

VEZANI ČLANCI

Jedna je Kaštelanka ispričala kako je njezina kći u petak ujutro istrčala iz kupaonice nakon tuširanja vičući kako cijela smrdi. Zatim da je para iz perilice imala nesnosan smrad, a voda iz slavine imala je miris fekalija, nakon čega su o tome obavijestili "Vodovod i kanalizaciju", a zatim i Nastavni zavod za javno zdravstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Tvrtka 'Vodovod i kanalizacija' od petka je ispirala vodovodne cijevi na četiri lokacije te kažu kako ovaj slučaj nije posljedica njihovog djelovanja već neodgovornog, namjernog ili slučajnog postupanja nekog od susjeda koji je vodu iz bušotina koja smrdi po fekalijama pod tlakom ubacio u javni vodoopskrbni sustav.

FOTO Posljedice nevremena koje je prošlo kroz Hrvatsku: Zabilježeno više od 107 tisuća munja, snimljeno kako jedna udara u odašiljač

Ilustracija
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije