Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ne samo politizirao, HDZ je i privatizirao obljetnicu Plitvica

Je li zbog ovoga, zbog jeftinog predizbornog politiziranja, tolika mladost izginula, tako i Josip Jović?

Komentari 6

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
08:56 03.04.2024.

A što je " tzv. predsjednik države " i " samoprozvani premijerski kandidat " trebao raditi na Plitvicama za vrijeme izborne kampanje ?? Lajati gluposti ?? Pa eto došao je i lajao !

VL
IF
I_Fotez
12:52 03.04.2024.

Kao što se vidi Rojs je postao ljevičar i sad bu ga Milanović odlikovao zvijezdom petokrakom

VL
IG
IgorY
08:40 03.04.2024.

Kao što vidimo iz Milanovićevih istupa niti jedan ne prođe bez vulgarnosti i neprimjerenih riječi. Samo je još to falilo na Plitvicama. Načinili su mu uslugu da ga nisu zvali, jer on ne bi mogao odoljeti i ne izliti moremore žuči i na takvom skupu. Bravo za organizatore.

VL
MK
MKinkognito60
11:57 03.04.2024.

Interesantno je kako svi naglašavaju izvan protokola i onda grade osude jedne li druge strane prozvoljno prema simpatijama ili nesimpatiji jednoj ili drugoj strani. Objavite protokol koji je dostavljen zajedno sa kalendarom događanja svim institucijama, ustanovama i udrugama pa ćemo znati kakav je protokol. Mogli bi barem napisati kako je to Milanović izvan protokola. Očito je znao kada se što događa i došao sa vojim poltronima, dakako nije planiran njegov čin jer se nije najavio. Protokol poznaje hijerarhiju tko može kada raditi ali Milanovićev cilj nije bio odati počast to je bio izgovor za vrijeđanje. Ukoliko bi se najavio vjerovatno bi poštivao protokol i preskočio bi politizaciju. Nije HDZ privatizirao događaj ili protokol. Događaj je privatizirao Milanović, Rojs i drugi Milanovićevi igrači. Srčano se nadam kako će se obilježavati taj datum i odavati počast još dugo kad ne bude Milanovića i drugih sudonika u događajima, hoće ki tada biti ispada izvan protokola nadam se neće.

VL
KA
kalafat123
09:11 03.04.2024.

Uradak nekad zvanog "društveno politički radnika" u ovom slučaju radnice.

VL
GN
gnoj
09:14 03.04.2024.

Milanče privatizirao medije u svoju korist !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.