Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nećemo platiti račun bez specifikacije!'
Povratak na članak

Načelnici se protive: Ostaju li Trogir, Kaštela, Solin, Klis i Dugopolje sutra bez autobusa?

Javni gradski prijevoznik Promet najavio je kako će od 1. svibnja ukinuti linije suvlasnicima koji imaju nepodmiren dug, načelnici i gradonačlenici tvrde kako nisu dobili 'nenormalne'račune po 12 puta veće od planiranih

Komentari 4

EZ
ezer
00:54 01.05.2024.

Nemojte platit račun bez specifikacije, tko zna zašto Promet ima manjak na računu pa sada pokušava od svih naplatiti neki dio.

VL
OP
Ocvali pupoljak
01:32 01.05.2024.

Netko ce ići iza rešetaka. Gdje su novci?

VL
ST
sttipe
21:31 30.04.2024.

Može li se Puljka zatvoriti zbog toga? Tribalo bi moć, pita novac a ne da papirda se vidi šta točno naplaćuje!! Autobusi nisu samo splitski platila ih je nešto unija, nešto svi gradovi!! Tribalo bi se dogovorit sa okolnim gradovima i stavit barikade u Solinu i Stobreču!!

VL
NO
Nordik
21:59 30.04.2024.

Nema džabe ni kod stare babe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.