Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COLUMBIA
Povratak na članak

Na njujorškom sveučilištu uhićeno više od 100 studenata tijekom prosvjeda za Palestinu

Prosvjed, koji podsjeća na demonstracije protiv Vijetnamskog rata na Columbiji prije više od 50 godina, najnoviji je u nizu manifestacija na sveučilišnim kampusima, mostovima i zračnim lukama koje izbijaju otkako je 7. listopada započela eskalacija izraelsko-palestinskog sukoba.

Komentari 2

XA
xaron
22:41 19.04.2024.

…Uhičeno preko 108 osoba…kaže gradonačelnik NY. Koji je to lik koji to moźe reči, jel to znači 109 ? Ovakvih likova nema ni kod nas .

VL
HO
homofobic
13:37 19.04.2024.

Skandirati: Smrt Americi! u Teheranu se moze tolerirati ali u Americi bas ne prolazi duze od dan - dva! Medutim "progresivni" su se malo zanijeli u prposnosti pa je netko poslao americku policiju kojima je tesko palo pohapsiti nestasne! Da su proarapski nastrojeni pretjerali potvrda je i to sto su profesori i dekan imali sastanak za stampu sa izjavama gdje su kazali da su protiv diskriminacije prema Zidovima. Nekoliko studenata je dobilo ispisnice s univerziteta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.