Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošlo tisuću ljudi

Luda povijest svih saziva Hrvatskog sabora: Raskoli, prebjezi, podjele, 'žetončići'

10.05.2024.
u 21:48

Uoči okupljanja jedanaestoga saziva, prisjećamo se likova i djela u deset prethodnih saziva Hrvatskog sabora

Komentara 6

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
23:00 10.05.2024.

Zanimljivo da su u Saboru najduže Radin i Pupovac koji redovito dobivaju uvjerljivo najmanje glasova. Pupovcu za mandat redovito treba tri puta manje glasova nego ostalima, a Radinu u zadnje vrijeme petnaest puta manje. Radin u svojih devet mandata nije ukupno skupio glasova ni za jedan mandat.

AK
Aka
22:37 10.05.2024.

Neće me više vidjeti niti jedno glasovanje kad vidim zbog kakvih likova sam izlazio ujutro na biralište, e baš sam blesav.I to ne zbog sebe, nego izgleda samo zbog njih, jer oni bez nas mogu a li bez saobrskih plaća i privilegija teško.

Avatar sitneduše
sitneduše
22:20 10.05.2024.

"Likovi" koji su bili u sazivima Saboru nikada nisu bili toliko bez nivoa kao likovi koji su se njima bavili. Jedino nikada u sazivima Saboru nije bilo ovoliko bezlične oporbe kao u zadnja dva saziva a ista takvu se nazire i u budućem sazivu Sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije