Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE POŠTEDIO NI MOŽEMO
Povratak na članak

Grmoja žestoko kritizirao Plenkovića i Domovinski pokret: 'To je glas za korupciju'

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u četvrtak da će HDZ na izborima 17. travnja ponovno dobiti povjerenje hrvatskog naroda, i to uvjerljivije nego 2016. ili 2020., a birače Domovinskog pokreta i Mosta pozvao da se "vrate matici" odnosno HDZ-u.

Komentari 4

TI
Tinček
12:33 12.04.2024.

Bravo grmoja. Most će sam sa sobom u koaliciju. Vi ste glas za svoje saborske plaće.

VL
LL
lijepa_li si
16:52 12.04.2024.

bezgranična je sujeta glavešina svih desnih stranaka. nažalost mlate se međuse, gubeći 10% glasova, ostaju marginalni, dok im pijoniri, omladinci i samoupravljači kroje sudbinu. tužno i zalosno. glede i unatoč imaju moj glas, jer peče me savjest da sam davao glas za manoliće, mesiće, kosor i ostale ,,ljute desničare,,

VL
Avatar film
film
16:11 12.04.2024.

na prošlim izborima sam glasal za most ali su me razočarali kad su bili protiv obuke urajinskih vojnika... sad idem na sigurno i glasam za hdz....

VL
BA
Barba56
13:38 12.04.2024.

Mozda na Grmoja objasni koji clan Domovinskog Pokreta je koruptivan ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.