Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON JAKOG NEVREMENA

Autoservis iz Vinkovaca pomaže vozačima čija su vozila oštećena: 'Stakla su besplatna'

Zagreb: U naselju Špansko krov pao na automobile
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/24
20.07.2023.
u 09:53

"Bravo", "Svaka čast, "Ponos", "Ljudino", komentari su na Facebook objavu u kojoj stoji da Auto Outlet Vinkovci poklanja stakla građanima čija su vozila oštećena

Vrlo jako nevrijeme zahvatilo je jučer u poslijepodnevnim satima kontinentalnu Hrvatsku. Nastala je velika materijalna šteta, a mnogi su građani zbog toga odlučili pomoći jedni drugima. Tako je, primjerice, jedna objava na Facebooku oduševila brojne korisnike. 

"Ako je nekom potrebno staklo za vozilo koje je nastradalo tokom današnjeg nevremena nek se javi!! Stakla su besplatna!!", naveo je jučer Dejan Radivojević iz Auto Outleta Vinkovci. Objava je podijeljena oko 200 puta, a u komentarima se nižu pohvale: "Bravo", "Svaka čast, "Ponos", "Ljudino". 

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, Hrvatska vatrogasna zajednica zabilježila je 22 tehničke intervencije na kojima je kumulativno sudjelovalo oko 48 vatrogasaca sa 22 vatrogasnih vozila. 

Odluku da poklone stakla donio je proteklog tjedna i autoservis iz Bilja u Osječko-baranjskoj županiji. I tada je, podsjetimo, nevrijeme praćeno kišom i tučom zahvatilo u popodnevnim satima područje više županija. Tuča je prouzročila štete na usjevima, oštetila fasade i automobile. Prema podacima Ravnateljstva civilne zaštite, nevrijeme je bilo u Krapinsko-zagorskoj županiji, Osječko-baranjskoj, Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, Bjelovarsko-bilogorskoj te Virovitičko-podravskoj županiji. 

VEZANI ČLANCI:

Tijek događaja i najnovije informacije možete pratiti OVDJE

VIDEO Strašne posljedice nevremena u naselju Dobrovac kod Lipika

Ključne riječi

Komentara 1

GE
gerila
18:10 20.07.2023.

Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije