Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVARAČI ZA ISTIM STOLOM

Glavni tajnik DP-a objavio fotografije s obiteljske proslave, na njima nasmijan pozira s HDZ-ovim Anušićem

Josip Dabro i Ivan Anušić
Foto: Facebook/Josip Dabro
1/2
30.04.2024.
u 13:21

Domovinski pokret i HDZ trenutačno vode pregovore oko sastavljanja nove vlade, a među pregovaračima su upravo Dabro i Anušić

Glavni tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro na Facebooku je objavio fotografije s obiteljske proslave, na kojima se nalazi i ministar obrane Ivan Anušić. DP i HDZ, da podsjetimo, trenutačno vode pregovore oko sastavljanja nove Vlade, a među pregovaračima su upravo Dabro i Anušić.

U pregovaračkom su timu HDZ-a, osim Anušića, i premijer Andrej Plenković, njegov glasnogovornik Marko Milić, tajnik stranke Krunoslav Katičić i ministar branitelja Tomo Medved. S druge strane, razgovore DP-a vode Ivan Penava, Mario Radić, Josip Dabro i Damir Barna. Sva se četvorica nalaze u Predsjedništvu stranke.

Ivan Penava gradonačelnik je Grada Vukovara i predsjednik Domovinskog pokreta. Mario Radić zamjenik je predsjednika te stranke, a po struci je inženjer telekomunikacija. Bio je dragovoljac Domovinskog rata, dok je u javnosti poznat i kao uspješan poduzetnik. Damir Barna, kako piše na stranicama Domovinskog pokreta, ekonomist je i politički tajnik DP-a. Konačno, Josip Dabro magistar je kineziologije, sportaš, trener i upravitelj zaklade Vrhbosanske nadbiskupije. Ujedno je i predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Vukovarsko-srijemske županije, kao i glavni tajnik stranke.

Spomenimo i da se na proslavi Anušić družio s još jednim istaknutim članom DP-a, Stipom Mlinarićem Ćipom, a na istom mjestu našla su se još dva poznata HDZ-ovca, Marinko Beljo i Ivan Bosančić, gradonačelnik Vinkovaca.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovako izgleda pakao na zemlji: Stanovnici se prže na plus 40, pogledajte u čemu pronalaze spas

Josip Dabro i Ivan Anušić
1/30

Komentara 25

IG
IgorY
21:17 30.04.2024.

U čemu je tu problem ? Može to netko objasniti. Da je Anušić bio s Tomaševićem ( a hvala Bogu nije ) vikali bi bravo majstore. Bravo Anušić.

Avatar antikomunist1
antikomunist1
20:27 30.04.2024.

Nije izgleda više "nomralno" da se sretne prijatelji koji su već dugo prijatelji!! Nenormalno za sve one koji su već davno izgubili svaki odnos s normalnostima.

ZA
zagorecvz
15:01 30.04.2024.

Glasovi građana Hrvatske su jasno pokazali kome se vjeruje. Zato nemojmo žaliti one koji će i dalje djecu slati u tuđinu a oni kopati po smeću. Desnica treba sastaviti novu vladu i prestanimo fantazirati o rušenju HDZ-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije