Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polančec na slobodi:

'Dao Bog da mi oba oka ispala ako sam ikome priskrbio korist'

'24.09.2012., Zagreb - Nastavak sudjenja Ivi Sanaderu i drugima na Zupanijskom sudu u slucaju Fimi media. Svjedoci Damir Polancec.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
04.07.2013.
u 09:05

Njegov odvjetnik Anto Nobilo potvrdio je kako Polančec na prijevremeni otpust izlazi odlukom zatvorskog upravitelja koji mu je kaznu smanjio za 40 dana

Bivši potpredsjednik vlade Damir Polančec danas je oko 10 sati izašao iz zatvora u Turopolju gdje je služio desetomjesečnu zatvorsku kaznu jer je vukovarskom odvjetniku Petru Miletiću iz državnog proračuna platio pola milijuna kuna za nepotrebnu stručnu studiju.

Novinarima je poručio kako ne smije komunicirati s medijima, no ponovio je riječi koje je izrekao i na ulasku u zatvor: "Ako sam ikome svjesno priskrbio imovinsku korist, daj Bože da mi ispala oba oka i osušile se obje ruke!"

HRT javlja da je njegov odvjetnik Anto Nobilo potvrdio kako Polančec na prijevremeni otpust izlazi odlukom zatvorskog upravitelja koji mu je kaznu smanjio za 40 dana. Zahtjev za prijevremeni otpust Polančecu je tijekom lipnja odbilo Ministarstvo pravosuđa.

Nakon što napusti zatvor u Turopolju, Polančec će biti rehabilitiran. Nobilo je istaknuo i kako je od svih slučajeva u kojima se teretilo njegova klijenta ostalo jedino suđenje za Podravku u kojem će, nada se, Polančec biti oslobođen.

>>Damiru Polančecu odbijena molba za prijevremeni izlazak iz zatvora!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije