Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ PREPUN NELOGIČNOSTI

Da je Banožić optužen, tužiteljstvo priopćilo tek nakon upita novinara

01.05.2024.
u 20:44

Banožić se tereti da je nesreću u kojoj je život izgubio Goran Šarić skrivio iz nehaja, za što je zapriječena kazna do osam godina zatvora

Komentara 24

NO
Nordik
07:29 02.05.2024.

Jutro, alkoholizirani vozač, auto tehnički neispravan, preko pune linije, ubio čovjeka...ako imaš partijsku knjižicu to je uvjetna na šest mjeseci.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
22:12 01.05.2024.

Neće on dobit' ni osam minuta zatvora, kamoli osam godina.

EJ
ejStef
07:23 02.05.2024.

Da, to je zapravo najteže djelo za koje je mogao biti optužen. Rekli bismo očekivano. Treba vidjeti na suđenju koje će biti otegotne okolnosti, te koja će biti taktika obrane, da li će uspjeti izmisliti koju olakotnu okolnost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije