Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazi na slobodu

Obitelj ubijenih: Tužimo Čačića jer nam ne želi platiti odštetu

Radimir Čačić Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
18.06.2014.
u 10:24

Odvjetnik Gál rekao je da Katalin teško živi i da su joj nedavno zbog neplaćenih računa isključili plin.

Pravda ionako neće biti zadovoljena. Nitko mi neće vratiti supruga Györgyja i majku Imréné Antal – kazala je Katalin Liptak, vozačica škode fabije u koju se 8. siječnja 2010. godine na autocesti prema Budimpešti HNS-ovim cryslerom zabio Radimir Čačić.

Odvjetnik obitelji Liptak dr. Zoltán Gál kaže da su se s Čačićem pokušali nagoditi o odšteti, ali on za to nije htio ni čuti pa su podnijeli privatnu tužbu. Prvo ročište bit će u rujnu u Mađarskoj.

Odvjetnik Gál rekao je da Katalin teško živi i da su joj nedavno zbog neplaćenih računa isključili plin. 

>> Bivši čelnik HNS-a Radimir Čačić nakon 12 mjeseci izlazi iz zatvora

Komentara 54

RJ
ribolovac Jura
11:39 18.06.2014.

Čemu toliko čuđenje. Radi se o čovijeku koji nema ni obraza ni morala, a vjerojatno i drugih ljudskih osobina. Zašto se vraća u politiku. Što je vama Hrvatski narode. Potrošilo se , treba ponovno napuniti džepove.Imao je vremena da skuje plan jednu godinu dana. Pitanje je samo kada dođe nova vlast tko će mu željeti dati udobnu fotelju iz koje će moći kupiti zasluge za laprdanje. Zaista mi nismo normalna nacija. Sram i stid da ga bude za cijeli život.Pa Bože dokle ćeš nas kažnjavati. Zar nije dosta!!!!!! Osvijestimo se i uzmimo svoju budućnost (ako nije kasno) u svoje ruke. HALLOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

DU
Deleted user
11:36 18.06.2014.

O moj narode, da li smo toliki mazohisti i kratke pameti da će mo opet dozvoliti da nam ovakovi frustrirani tipovi kroje sudbinu?

AN
Android
10:29 18.06.2014.

"Ostani đubre do kraja"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije