Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekontrolirane migracije

Bulj najavio seoske straže, MUP odgovara: Zakon to ne dopušta

25.10.2023.
u 07:34

Činjenica je da među onima koji ilegalno prelaze granice ima i terorista i ja sada tražim sigurnost svojih građana, kaže Bulj i dodaje kako ipak vjeruje da će država poduzeti što mora i kako on na kraju neće biti prisiljen na radikalne poteze koje najavljuje

Ključne riječi

Komentara 43

BU
burza
09:18 25.10.2023.

Kad policija brani granicu onda ih iz prikrajka snimate i odmah na rtl i protiv policije drvlje i kamenje .Policiji treba dati sve ovlasti a ne pero u ruke i gladiti mogrante

BL
blackeder2022
08:52 25.10.2023.

Tako su počeli i bradonje '90. Ista škola,druga potkova!

TR
Trgovac
09:01 25.10.2023.

Iako je ovo samo predizborni trik ja mu dajem punu podrsku. Nigdje vise nismo sigurni. Posvuda su tragovi migranata. Gorski kotar, i Lika su puni smeca koje migranti ostavljaju za sobom. Tragova ima i po Žumberku. Pa ti odi sam u prirodu ili pusti djecu s drustvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije